Coming out

Játékidő: 96 perc
Szinopszis

A coming out-kifejezés arra utal, amikor valaki felfedi környezete előtt, hogy nemi orientációja eltér az átlagostól – vagyis Más. De mi van, ha valaki a Mások közt is Más? A Coming out a merész, eredeti alapötletet a vígjáték műfajában bontja ki.
Harmincöt évesen Harsányi Erik ismert celeb, nagybetűs SZTÁR: a legmenőbb rádió műsorvezetője… és a leghíresebb meleg személyiség. Nőies hangját, feminin gesztusait egy ország ismeri. Büszkén vállalja másságát, és ezt mindenki respektálja. Emellett melegjogi aktivista, aki megszállottan küzd a homoszexuálisok jogaiért. Magabiztos, már-már beképzelt figura: egy kiteljesedett ember. Több mint öt éve él együtt a grafikus Balázzsal harmonikus párkapcsolatban. Erik tehát mindent a homoszexualitására épített – szakmai és magánéletét egyaránt.
Egy baleset következtében azonban Erik fura változást észlel magán: megfordul a nők után az utcán! Ezzel egyidejűleg elveszíti érdeklődését a pasik iránt – ráadásul gesztusai férfiasabbak lesznek, hangja elmélyül. Erik megismerkedik egy nővel, Lindával. A lánnyal töltött éjszaka során Erik olyan extázist él át, mint még soha. Megtapasztalja a szerelem mindent elsöprő érzését, amiről azt hitte, ismeri – pedig most érzi életében először. A történet komikuma a „kifordított” coming out-on túl abban rejlik, hogy a „melegként” magabiztos Erik egy újszülött szemével kénytelen rácsodálkozni arra, ami ma a férfi-nő viszonyokra jellemző.

Mikor játsszák?

2016-03-05 10:30 - Terem 1

Online jegyvásárlás

Rendező
Orosz Dénes
Női főszereplő
Tompos Kátya
Férfi főszereplő
Csányi Sándor,Karalyos Gábor
Női mellékszereplő
Für Anikó,Nényei Klára,Takács Katalin
Férfi mellékszereplő
Gyabronka József,Mucsi Zoltán,Mészáros Tibor,Hegedűs D. Géza
Producer
Kálomista Gábor-producer,Holczer Barbara-line producer
Forgatókönyv
Orosz Dénes
Operatőr
Fillenz Ádám
Vágó
Kovács Zoltán
Hangmérnök
Juhász Róbert
Zeneszerző
Bolba Tamás
Díszlet-látvány
Lódi Csaba
Smink-, fodrász- és maszkmester
Nagy Andrea,Sári Kata
Stáb
Császár Tamás-gyártásvezető, Pajor Dóra-felvételvezető, Horkai Nóra-jelmeztervező, Simon József-fővilágosító, Nagy Andrea-sminkes, Sári Kata-fodrász, Simon József-fővilágosító

Képek letöltése: