Senki szigete

Játékidő: 93 perc
Szinopszis

Juli meghozza élete első döntését. Fél órával azelőtt, hogy megházasodna, meggondolja magát, és elszökik az esküvő elől. Felül az első vonatra, és elindul a főváros felé. Új élete első lépéseként kicseréli ruháját és személyazonosságát a vonaton vele utazó utastársával.

Vera taxisofőr. Nem szereti magát, és nem szereti a környező világot. Évek óta gyűjt arra, hogy kiszabaduljon innen, és egy távoli csendes-óceáni szigeten, a Senki Szigetén vegyen egy kis házat, ahol egyedül élhet, távol az emberektől. Vera ezért az álomért mindere képes, ha kell, akár lop is.

Zoli zseniális kosárlabdás. Alacsony termete miatt azonban elfut álma elől, léha életet él, egyik nőt váltja a másikkal, élete emiatt folyamatos menekülés. Most is futni kénytelen egy kóbor szeretkezés következményeként. Zoli menekülés közben egy családi drámába csöppen, melyben arra akarják felhasználni, hogy kicsalja egy öregasszony milliókat érő titkát.

Három fiatal - három boldogtalan sorsvonal.

A három életszál találkozik egymással, egymásba gabalyodik, és közösen folytatják útjukat. Negyedikként pedig feltűnik Juli vőlegénye, aki mániákusan hisz abban, hogy visszaszerezheti Julit. Ellentmondást nem tűrő alak, aki célja eléréséért mindenre képes.

A kulcsfigura Juli. Olyan, mint egy katalizátor - puszta léte megváltoztatja a többiek életét.

Mikor játsszák?

2016-03-04 10:15 - Terem 1

Online jegyvásárlás

Rendező
Török Ferenc
Női főszereplő
Jakab Juli,Bánfalvi Eszter
Férfi főszereplő
Mohai Tamás
Női mellékszereplő
Schell Judit,Margitai Ági
Férfi mellékszereplő
Stohl András,Keresztes Tamás
Producer
Sándor Pál
Forgatókönyv
Szekér András
Operatőr
Szecsanov Martin
Vágó
Richter Nóra
Smink-, fodrász- és maszkmester
Nagy Andrea,Pöpl Andrea,Galló Kriszta

Képek letöltése: