Helló, szia, csókolom

Játékidő: 50 perc
Szinopszis

Marikát és Janit közös szenvedélyük, a tánc hozta össze. Jani nem akart Marika ötödik férje lenni,- így "vadházasságban" élnek. Jani 71, Marika 78 éves.

Mex az egyik legismertebb randiguru Magyarországon. Pickup artist (PUA), ahogy magát és mozgalmát nevezi. Tréningeken, előadásokon, konferenciákon és táborokban oktatja a csajozás tudományát.

A hamarosan hetvenedik szülinapját ünneplő János és Ibolya egy nyugdíjas táncklubban ismerkedett meg. János véletlenül keveredett oda, az ő szerelme az éneklés és a motorozás. Utóbbiról, minden veszély ellenére Ibolya kedvéért sem hajlandó lemondani.

Karolina huszonéves nagyvárosi szingli. Öntudatos, szókimondó, határozott csaj, aki tudja, mit akar vagy kit nem. Tinderen ismerkedik, szabadidejében videóblogon fejti ki nézeteit az élet dolgairól, a „Sötétszőke” tanácsait nem csak csajok hallgatják meg.

Függ-e az életkortól a boldogság? Fenntartható-e a szenvedély? Mitől működőképes egy kapcsolat? Mit tudnak kezdeni a fiatalok a párválasztás társadalmi konvenciói alól való felszabadulással? Lehet tanulni a csajozást? Segíti-e a technológiai fejlődés és az internet az egymásra találást? Hogyan keresi párját a XXI. század embere?

Mikor játsszák?

2016-03-02 12:50 - Terem 6

Online jegyvásárlás

2016-03-03 15:25 - Terem 3

Online jegyvásárlás

Rendező
Oláh Kata,Oláh Judit
Stáb
Producer - Németh Gyula Operatőr - Bálint Dániel, Reich Dániel, Csukás Sándor H.S.C. Hang - Bányai Gábor, Belovári Tibor Hang utómunka - Bőhm Dániel Rendezőasszisztens - Kolozsvári Tímea Vágó - Oláh Kata Vágó asszisztens - Zimay András Colorist - Juristovsky Tamara Grafika - Egely Kati Szereplők - Haraszti Olga Mária, Orsós János, Földi Magdolna Ibolya, Lovas János, Dr. Pálvölgyi Benedek, Kézdi Karolina, Mex Deluxe

Képek letöltése: