Városi legendák: JJAJJ

Játékidő: 3 perc
Szinopszis

Napközben sokat volt egyedül, kapott is egy madarat a családtól vénségére. Aranyos néni volt, olyan normális: sütött-főzött a családra, tévézgetett, horgászott, bevásárolt.
A lelkesedése is megvolt, de olyan lassú lett, hogy néha már csak ebédre készült el a reggelivel, a gyerekek kinőtték a ruhákat mire visszakapták a mosásból és az is előfordult, hogy a húsvéti tojások Mikulásra érkeztek meg.

A család továbbra is szerette, bár volt egy szokása, ami elég idegesítő tudott lenni: minden megtett mozdulat után feljajdult - “Jajj istenem!”. Ezt fiatal kora óta nagymamai kötelességnek tekintette mindig elmondani. Onnan tudták, hogy merre mozog a házban, hogy folyamatosan hallani lehetett tompított jajveszékelését.

A nagymama végül annyira lelassult, hogy többet nem is mozgott. Akkor aztán szépen eltemették.
A szomorú família hazaérkezett és nyugovóra tért, elcsendesült a ház. Az éjszakai csendből egyszer csak felhangzott a jól ismert jajj hang.

Mikor játsszák?

2016-03-06 13:45 - Terem 3

Online jegyvásárlás

Rendező
Glaser Kati
Stáb
Dramaturg: Domonyi Rita; Vágó: Czakó Judit; Kompozit: Cseh János; Zene: Kalotás Csaba, Hegyi Dávid; Narrátor: Bánfalvi Eszter; Látvány: Glaser Kati, Udvardy Bogi; Tipográfia: Demecs Fanni; Rendező asszisztens: Bányai Zsuzsanna; Animáció: Hadobás Szilárd, Molnár Éva, Móré Katalin, Tóth Zsuzsa, Turi Zoltán, Zabos Csaba; Gyártásvezető: Vécsy Vera; Producer: Mikulás Ferenc

Képek letöltése: