Gyurmók - Van köztünk egy színes

Játékidő: 4 perc
Szinopszis

A sorozat főszereplője a hős gyurmahernyó, aki egy gyerekszobában él az egyik fiók mélyén, a többi kacat között. Ő az, akit nem rettentenek meg a kihívások, melyek a veszélyekkel teli, játékokkal zsúfolt gyerekszobában nap mint nap leselkednek rá.

A rövid kis történetekben inkább az abszurd humor kap szerepet, semmint a klasszikus történetmesélés.
A gyerekszoba, mint helyszín számtalan konfliktusforrást rejt, ami lehetőséget biztosít gyurmahősünknek, hogy számos csatában bizonyítsa fondorlatosságát és rátermettségét.
Lassan az is kiderül, hogy a gyerekszobában nem ő az egyetlen gyurmahernyó, hanem számos gyurmahernyó rejtőzködik még, némelyek barátsággal, mások ellenséges érzülettel a szívükben.

A konfliktusok látszólag primérek és a megoldások is az egyszerűség irányába mutatnak, a jó győzedelmeskedik a rossz fölött (majdnem mindig).
A mesékben kevés a párbeszéd, szinte némafilmes történetek alatt sokszor narráció sincs, csak zene, így jelentős hangsúlyt kap a képi humor.

Mikor játsszák?

2016-03-01 17:00 - Terem 3

Online jegyvásárlás

2016-03-03 19:20 - Terem 4

Online jegyvásárlás

Rendező
Kapitány Frigyes
Stáb
Producer - Kapitány Iván Vezető animátor - Papp Károly (Kása) Zene - Parádi Gergely Vágó - Barna Balázs Gyártásvezető - Pusztai Erika

Képek letöltése: