Deni

Játékidő: 12 perc
Szinopszis

Deni sodrodó, makacs és érzelmileg könnyen befolyásolható fiatal srác, akinek egyik napról a másikra felborul az élete. Az első nagy szerelem számára olyan, mintha maga lenne az élet. Gyermeki naívsággal azt gondolta, hogy örökké fog tartani. 5 év után egyedül marad, de vajon hogy sikerül megbírkoznia mindezzel?
A történet kezdetén Denit függőségekben szenvedők csoportterápiás kezelésén láthatjuk, annak ellenére, hogy előrehaladva a történetben folyamatosan kiderül róla, hogy nem az általános értelemben vett drog és alkohol problémákkal küzd. A terápián visszaemlékezéseken keresztül meséli el, hogy mit tart saját személyes függőségének.
Deni ezekben a visszaemlékezésekben egészen sajátságos módon tanítja meg nekünk, hogy hogyan is kell kezelni a szerelmi fájdalmat, hogy melyek is a felejtés általa felállított lépései. Miután régi lakásába viszatér első lépésként mindent eltüntet ami a kedvesére emlékezteti, majd saját világába zárkózik, kikapcsolja a telefonját, alkoholba és pornó filmekbe menekül... Majd miután eszébe jut, hogy elő kéne keríteni a régi haverokat egy őrült bulit rendez. Az új élmények azonban igen hamar cserbenhagyják, mint ahogyan volt barátnője és a régi barátai is. A történet tehát magát a szerelem érzését hasonlítja a függőséghez és a felejtést a leszokáshoz bár Deni valójában nem csak szerelmi bánatával küzd, hanem a magánnyal, a kapcsolat utáni élete ürességével, céltalanságával, az élet közhelyeivel, sablonjaival vagyis magával a világgal.

Mikor játsszák?

2016-03-01 12:10 - Terem 3

Online jegyvásárlás

2016-03-05 19:00 - Terem 4

Online jegyvásárlás

Rendező
Szekeres Norbert
Stáb
Főszerepben Tasnádi Bence Operatőr - Hejüsz Bettina Hang - Lehoczki Sámuel Zene - Szentgáli György, Ágoston Iván Vágó - Szekeres Norbert Első asszisztens - Tóth Gergely Fővilágosító - Tisza Balázs Öltöztető - Kerényi Virág Smink - Galácz Eszter Anna Berendező - Sapka Beáta

Képek letöltése: