Fonál

Játékidő: 19 perc
Szinopszis

Máté (28) a hegyekben keres menedéket üldözői elől. Az erdő sűrűjében egy faházra talál, melyben egy titokzatos öregasszony él. Az anyó befogadja és elbújtatja a fiút.

Máté reggel egy rejtélyes, eloldozhatatlan fonálra lel bokáján: a fiúnak rá kell döbbennie, hogy még a félreeső erdei kunyhó sem nyújthat menedéket saját tetteinek következményei elől. Vannak bizonyos kötelékek, melyeket nem lehet eloldani, melyek meg kötnek, melyek nem engednek minket bármilyen messzire is futhassunk.

A Fonál történet a saját bűnök alól való feloldozásról. A Fonál azonban nem csak a bűntudat, hanem a férfi és a nő közötti mindenkori kötelék szimbóluma is egyben.

Mikor játsszák?

2016-03-01 22:20 - Terem 5

Online jegyvásárlás

2016-03-04 18:40 - Terem 3

Online jegyvásárlás

Rendező
Görögh Árpád
Stáb
Máté szerep-Adorjáni Bálint/Imola szerep-Sztarenki Dóra/Anyó szerep-Nagy Mari/Férfi hang-Papp János/Forgatókönyvíró-Horváth Eszter/Operatőr-Carment Tofeni/Producer-Angelusz Iván,Fekete Réka/Koprod.-Görögh Árpád,Lovas Nándor,Réti Péter,Taschler Andrea/Line producer-Harrer Katalin,Szandtner Dániel/Gyártásvezető-Szűcs Dóra/Vágó-Dunai László/Dramaturg-Ernie Tee/Hangmérnök-Holtai Gábor/Látványtervező-Tasnádi Zsófia/Zeneszerző-Mester Dániel/Rendezőassz.-W.Pluhár Attila/Jelmeztervező-Erdős Julia Luca

Képek letöltése: