Mancs

Játékidő: 92 perc
Szinopszis

Brassóban egy anya mesélni kezd kislányának, és szemünk előtt életre kel Mancs, egy mentőkutya története.
Magyarországon, 25 évvel ezelőtt: Fehér Zoltán, az elektroműszerész feleségével, Eszterrel első gyermekét várja. Amikor elhunyt öreg barátja egy hiperaktív németjuhász kölyköt hagy rá, Zoli magához veszi, épülő hegyi házához viszi, titokban tartja felesége előtt. Mancsnak nevezi el, kitűnő mentőkutyát farag belőle. Zoli a munkahelyén és a panellakásában is egyre nagyobb bajba keveredik titkolózása miatt. Míg Eszter a szülőszobán vajúdik, Zoli és Mancs egy eltűnt fiú keresésére indul. A szülőktől kapott ruhadarab segítségével Mancs egy elhagyatott gyártelepre vezeti gazdáját, ahol Zoli a gyárkémény mélyén megtalálja az elveszett Viktort.
Néhány héttel később Zoli bemutatja Mancsot feleségének és az újszülött kisfiának, Misinek. Zoli szeretné folytatni a speciális mentést, Eszter feltételeket szab, de belemegy a dologba. Zoli csapatot alakít: belép Doki, az állatorvos, Ízisz, a kutyája és Józsi, a kollégája. Sok-sok riasztást kapnak, járják az országot, bajba jutott embereket mentenek, hősként ünneplik őket. Zoli egyre nehezebben egyensúlyoz új hivatása és családi élete között, régi munkahelyéről kirúgják.
Brassót hatalmas földrengés rázta meg, a mentők még mindig túlélőket keresnek a romok alatt. Amikor már mindenki feladná, Mancs egy sérült kislányt talál egy összedőlt ház alatt. Nagy összefogással és bátorsággal sikerül megmenteni a gyermeket a biztos haláltól.


Mikor játsszák?

2016-03-05 12:30 - Terem 1

Online jegyvásárlás

2016-03-06 15:10 - Terem 2

Online jegyvásárlás

Rendező
Pejó Róbert
Női főszereplő
Holecskó Orsolya
Férfi főszereplő
Trill Zsolt
Női mellékszereplő
Pásztor Erzsébet,Török-Illyés Orsolya,Pataki Zselyke
Férfi mellékszereplő
Keresztes Tamás,Szacsvay László,Szarvas József,Nyári Oszkár
Producer
Kántor László,Koproducer: Poós András (TV2)
Forgatókönyv
Szy Katalin,Pejó Róbert
Operatőr
Szatmári Péter
Vágó
Roszik Gergely
Hangmérnök
Balázs Gábor
Zeneszerző
Márkos Albert
Díszlet-látvány
Banovich Tamás
Smink-, fodrász- és maszkmester
Ambrus Ildikó smink,Berek Mónika fodrász
Stáb
Koprodukciós partner: TV2, TV2 Koproducer: Poós András, line producer: Kulcsár Zsuzsa, gyártásvezető: Fülöp Péter, animáció: Igor Lazin, kutyakiképző: Halász Árpád, jelmez: Breckl János, első asszisztens: Moharos Attila

Képek letöltése: