SZuper

Játékidő: 16 perc
Szinopszis

SZ egy kopottas erejű kiégett szuperhős. Hősi múltjára csupán színes kosztümje
emlékezteti, ami idétlenül feszül pocakos, korosodó testén. A tettvágy és a segíteni akarás már rég meghalt benne. Erejét öncélúan pazarolja cefre szagú, mindentől távol esőviskójában. Ő már nem segít, segítsenek magukon az emberek.

A faluban már megszokott, inkább megtűrt jelenség. Egyetlen rajongója egy különc kis srác, aki a hétköznapi sivárság elől SZ dicső hőstetteit elmesélő képregényekbe menekül. Benne még csak most támad fel az a tűz, ami SZ-ben már rég kihunyt.Nagymamája piros abroszát nyakába kötve elindul első bevetésére.

A sors fura fintora, hogy a bajba került, megmentendő személy nem más, mint maga az idol: SZ. A kölyök testi épségét kockáztatva próbálja megmenteni példaképe méltóságát. A mogorva szuperhős egy félresikerült gesztussal teszi helyre, az életébe kotnyeleskedő zöldfülűt.

Az eset után SZ felismeri nem méltó tovább a hősi múltját jelképező kosztümjére. Megszabadul szakadt maszkjától, végre szembe néz emberi arcával.

A kölyök viszont nem marad tétlen: bajba sodorja magát. Egyedül SZ segíthet...

Mikor játsszák?

2016-03-01 17:45 - Terem 6

Online jegyvásárlás

2016-03-05 16:50 - Terem 4

Online jegyvásárlás

Rendező
Kőrösi Máté
Stáb
Operatőr-Szalai Márk Vágó-Halasi Barbara Hangmérnök: Zándoki Bálint SZ-Tóth Géza Kölyök-Kis Péter Vezér-Latzkovits Dániel Bandatagok-Ács András,Eleőd Huba,Lehmann Mátyás

Képek letöltése: