A varjúkirály

Játékidő: 6 perc
Szinopszis

A VARJÚKIRÁLY
orosz mese
A Varjúkirály elkéri a szegény embertől a tehenét, hogy éhező katonáit megetethesse, majd hálából az udvarába hívja, hogy megjutalmazza.
A szegény ember hegyen-völgyön vándorol, míg eljut a palotáig. Amikor megtudják hová tart azt tanácsolják, hogy bármit is ígérne a Varjúkirály, csak a kis sódarálót kérje el. Így is lett, ígért mindent a Varjúkirály, de végül odaadta a sódarálót, ami bármikor terülj-terülj asztalkát varázsol. A szegény ember egy kis üssed-üssed botocskához is hozzájut. A sódaráló palotát és gazdagságot is teremt neki és családjának. Még a királyt is megvendégeli és elűzi a király ellenségét az üssed-üssed botocskájával. Hálából a király hozzáadja a szegény ember három fiához három leányát.

Mikor játsszák?

2016-03-06 13:45 - Terem 3

Online jegyvásárlás

Rendező
Cakó Ferenc
Stáb
Cakó Ferenc - animációs rendező Cakó Ferenc, Nógrádi Gábor - forgatókönyv Cakó Ferenc - figuraterv Mericske Zoltán - zene Mundrucz Tamás - vágó szereplők Dengyel Iván, Gáspár Kata, Szabó Máté - szinkronhang felvételvezető Kemény Zsigmond technikai stáb Gantner Viktória - gyártásvezető producer Ordódy Judit