Veszettek

Játékidő: 115 perc
Szinopszis

MADARAS MÁTÉ tizenhét éves, egy vidéki iparvárosban nőtt fel, ahol nagy a munkanélküliség, és elképesztően kevés a kitörési lehetőség.
Máté ígéretes hosszútávfutó, keményen edz, mert ez az egyetlen esélye, hogy sportösztöndíjjal felkerülhessen a fővárosba.
Máté edzője, a roma származású TIBI BÁ, szinte fiaként szereti Mátét és gyakran figyelmezteti arra, hogy ne váljon olyan semmirekellővé, mint a bátyja, Joci.
A bátyja JOCI tökéletes ellentéte a csendes, és intelligens Máténak, nagyhangú, keménykötésű és indulatos, a két fiú mégis nagyon ragaszkodik egymáshoz. Az apjuk börtönben van, az anyjuk külföldön dolgozik, így csak egymásra számíthatnak. Tibi bá lánya ANITA visszatér a városba a kollégiumból, és Máté azonnal udvarolni kezd neki. Anita eleinte elutasító, de Máté kitartása lassan felkelti a figyelmét. A városba új rendőrfőnök, a negyven körüli, karizmatikus ÁCS JÁNOS érkezik, akit mindenütt fejetlenség és káosz fogad. A fogdában piti bűnözőket talál, míg az igazi bűnösök nem kerülnek rács mögé. A városban egyre többen, köztük Máté edzője Tibi bá is, gyanakodva figyelik Ács tevékenységét, és hangoztatják, hogy annak semmi köze az ifjúság védelméhez, sokkal inkább hadsereg. Ács bejelenti, hogy leszerel a rendőrségi állományból, és mint civil indulni akar a polgármester választáson.

Mikor játsszák?

2016-03-04 20:30 - Terem 1

Online jegyvásárlás

2016-03-05 16:00 - Terem 2

Online jegyvásárlás

Rendező
Goda Krisztina
Női főszereplő
Törőcsik Franciska
Férfi főszereplő
ifj. Vidnyánszky Attila,Klem Viktor,Fenyő Iván
Női mellékszereplő
Györgyi Anna,Molnár Piroska
Férfi mellékszereplő
Nyári Oszkár,Bán Bálint,Béli Ádám,Fritz Attila
Producer
Kálomista Gábor
Forgatókönyv
Divinyi Réka,Goda Krisztina
Operatőr
Babos Tamás
Vágó
Kovács Zoltán
Hangmérnök
Tőzsér Attila
Zeneszerző
Moldvai Márk
Díszlet-látvány
Nánnásy Zsolt Horváth Viktória
Smink-, fodrász- és maszkmester
Kriskó Ancsa,Gerő Anna,Kromberger Zsolt
Stáb
Író: Czető Bernát László Jelmeztervező: Kemenesi Tünde Gyártásvezető: Szabó László

Képek letöltése: