Sherlock Holmes nevében

Játékidő: 99 perc
Szinopszis

Hőseink két Sherlock Holmes-rajongó kiskamasz, akik egymást Holmes-nak és Watsonnak szólítják, valamint egy kislány, Ica, akivel együtt különös kalandokba keverednek a nyári szünetben.
Történetünk egy vidéki kisvárosban játszódik, ahol furcsa dolgok történnek, noha a felnőttek mindebből semmit nem vesznek észre. Gyerekek tűnnek el, és bár pár nap után látszólag sértetlenül előkerülnek, valójában egyik sem ugyanaz már, mint korábban volt. Watson a maga módján nyomozott már ez ügyben, de nem jutott semmire. Holmes-nak nem csak intellektuális kihívás a rejtély megoldása, de segíteni is akar.
Ahogy belevetik magukat a nyomozásba, borzongató dolgokat tudnak meg: egy szemtanú állítja, hogy egy vicsorgó szörny rabolta el az egyik kisfiút, valaki pedig bejelölte a gyerekek iskolai csoportképein, hogy ki lesz a következő áldozat.
Időközben összefutnak Ádler Icával, akinek az édesapja is hasonló esetek ügyében nyomozott évekkel korábban, amíg ő maga is el nem tűnt, mindössze egy titokzatos cirkuszjegyet hagyva maga után: “Circus Infractus Somnius”, az Összetört Álmok Cirkusza.
A cirkuszi szál felderítése még több titkot fed fel, és innentől fogva nincs megállás. Nyaktörő üldözés Watson és Ica iskolájában, a félelmetes iskolai Karbantartó feltűnése, legendák a misztikus Álommesterről – mind egy irányba sodorják hőseinket: nem hátrálhatnak meg a feladat elől, hogy “Sherlock Holmes nevében” megoldják a rejtélyt, és megmentsék a város gyermekeit álmaikkal együtt.

Mikor játsszák?

2016-03-06 12:15 - Terem 1

Online jegyvásárlás

Rendező
Bernáth Zsolt
Női főszereplő
Kugler Nikolett
Férfi főszereplő
Szénási Kristóf,Ungvár Ádám,Karalyos Gábor,Kiss Attila,Gáspár Tibor,Tahi-Tóth László
Női mellékszereplő
Bogó Rebeka,Szaksz Gabriella
Férfi mellékszereplő
Deli Dániel,Szabó Máté
Producer
Váczy Károly
Forgatókönyv
Kis-Szabó Márk
Operatőr
Szentkuti Tamás
Vágó
Végh Zoltán, Bernáth Zsolt
Hangmérnök
Kis Pál
Zeneszerző
Gulya Róbert
Díszlet-látvány
Sajó Szabolcs
Smink-, fodrász- és maszkmester
Miokovics Mátyás,Danó Dóra
Stáb
Gyártásvezető - Milka Julianna Számítógépes effektek - Bánhidai Csaba Maszkmester - Miokovics Mátyás Smink - Danó Dóra

Képek letöltése: